32 Comments

  1. Sab Sayber Story
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    terbaik…

    Reply

  2. Love Tishh
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Kalau ada giveaway, i nak phone ni 🤣

    Reply

  3. Teguh Pasla Maulana
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Sekarang Upin-ipin Sudah Besar Kah?

    Reply

  4. Saipudin Udin
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    M3 poco sudah suport 5G blom ya

    Reply

  5. Shahrul Othman
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Harap2 ada keluar realme x3 pro

    Reply

  6. Arjuna Al kahfi
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Tetap menonton 🤘 walaupun gak paham bahasanya jika diterjemahkan satu² 😄

    Reply

  7. Ah Kid
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Anda berhak di subscribe saya. Thumbs up!

    Reply

  8. Yudin bastian
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Poco x3 nfc lagi padu

    Reply

  9. UNCLE D
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Hallo genk… Hp apa yg mantap main pubg bajet 1k..

    Reply

  10. lah khifalah
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    stedy Safee salli versi review phone !!!

    Reply

  11. hadif ilhami
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    poco m3 ngn redmi 9 mane lagi better?

    Reply

  12. Hay Day
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Bang bkh suggestkan tk poco m3 atau redmi 9 antara dua ni mana lagi baik untuk gaming

    Reply

  13. Rossa collection
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Dkt sabah Ada jual sdh kah

    Reply

  14. Mr Haitim
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Mana nak beli poco m3???

    Reply

  15. celik pelik
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    ini pendapat sy ttg bateri:
    #4000 mah – ringan.kompek(manis laris)
    #5000 mah – standard x berat sgt kira default utk berat.(bersantan manis)
    #6000 mah – berat dan x kompek(santan dah basi)sakit pergelangan tgn nak pegang lama2 utk kaki game.walupun x slalu cas tp minor tu ada skit…..

    Reply

  16. M Rifqi Azizy
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Salam dari Indo pakcik

    Reply

  17. HFS gamers
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Muaz bila nak review camera dia

    Reply

  18. Eko Saputra
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Test gaming kk

    Reply

  19. Md Aizat
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Muaz.. Pakai mic apa untuk record video? Sebab ada buat youtube juga tapi kadang² audio gain macam naik tiba tiba. Ada suggestion tak bang muaz?

    Reply

  20. rOoy #19
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    andai aja backcover poco x3 seperti ini, pasti tambah keren

    Reply

  21. GYS
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    ''Aku rasa korg blh nmpk, jap aku rasa korg x blh nmpk.''
    🤣🤣

    Reply

  22. Soul Fastrom
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Kapan ya datang ke indonesia

    Reply

  23. Brian Arditya
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Bahasa melayu ya ini? agak beda reviewnya dari youtube lain

    Reply

  24. Aiman Hakim
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Muaz phone ni boleh guna berapa tahun, please reply

    Reply

  25. Melvin
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Terangkan psl fon infinix zero 8?

    Reply

  26. shiki kaka
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Muka tak tido hahahah

    Reply

  27. Awg Dazh
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Sudah lama Di Cari Smartphone Earphonejeck Di Atas Dan Akhirnya Jumpa Jugak 😭😭😭

    Reply

  28. Syaf Alan
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    please REDMI NOTE 9 PRO

    Reply

  29. Mohd Redhuan
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Ada wallet case tak utk poco m3 ni?

    Reply

  30. Aliyas Pikal
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    Aku sudah siap duit ny BG,, salam hangat dari Indonesia, aku orang Jambi Melayu

    Reply

  31. Fadhil Zikri
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    12:06 bai bai

    Reply

  32. Unknown 's
    Desember 1, 2020 @ 2:32 pm

    "empangan anak lelaki" -Muaz 2020

    Lama xdngr ayat ni drpd Muaz😭

    Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *